You are standing here
2002, mixed medium, wood, paper, polystyrene
Zweite Welt, Kunstallianz, Berlin

The title is the text of information signal known from everyday situations, the spectacle however is an Earth of insecure stability which questions the certainty of `here`.


Itt Áll Ön
2002, vegyes technika, fa, papír, hungarocell
Zweite Welt, Kunstallianz, Berlin

Az installációhoz tartozó tábla szövege - Itt áll Ön - a hétköznapi eligazító-táblákról ismert. Az Itt azonban stabil vonatkoztatási rendszer hiányában bizonytalan, alaprajz helyett a néző egy efemer anyagokból készült Földmodellen keresheti meg helyzetét.

  Garden
1998, paper, loud-speakers
Space Formations, Budapest Gallery

There are 'rocks' formed from handmade paper in 5 groups. In every group, there is a 'stone" in which a loudspeaker is found. The 5 loudspeakers function by accompanying a note-generator that is able to generate a scale equivalent to a pentatonic scale. The generation of the notes is realized by a microcomputer program, which plays all the permutations of the pentatonic scale.Kert
1998, papír, hangszórók
Tér-képzetek, Budapest Galéria

Öt csoportban merített papírból formázott "sziklák". Minden csoportból egy "kő" belsejében hangszóró került elhelyezésre, amely egy pentaton skálának megfelelő hangsor generálására alkalmas hanggenerátorral összeköttetésben működött. A hangok generálása egy olyan mikro-számítógépes program szerint történt, amely a pentaton skálából nyerhető összes lehetséges permutációt megszólaltatta.