Title-less
2000, plexiglass, linear lamp, electronics 80 x 80 x 11cm
Media Model, Műcsarnok,Budapest

In case of receiving outer light the picture behaves like a mirror. The presence of the observer results in the outer light becoming dark, the image of the universe gloving up appears from the inside of the picture.Címtelen
2000, plexi, vonalizzó 80 x 80 x 11 cm
Média modell, Műcsarnok, Budapest

A fekete képfelület mögött található fényforrás fénye csak a felületbe szúrt apró lyukakon keresztül látszik. Külső megvilágítás esetén a fekete anyag elé kerülő üveglap tükörként viselkedik.A megfigyelő jelenléte a külső fény fokozatos elhalványodását eredményezi, tükörkép helyett a belülről felfénylő látvány - az Univerzum képe - hívódik elő.

      Echo
2000
plexiglass, linear lamp, microphone, electronics dimmer, 80x80x14cm

The composition of the picture is formed according to the sounds given by the spectator.

Echo
2000
plexi, vonlizzó, elektronika, 80 x 80 x 14 cm

A táblakép keretének alján, rejtett módon mikrofon helyezkedik el, amely a kép belsejében elhelyezett elektronikához, ún. fényorgonához kapcsolódik. A fényorgona a beérkező hangokat négy sávra bontja, a sávok négy vonalizzóval állnak összeköttetésben. A mély hangoknak az alsó, a magas hangoknak a felső, erős hangoknak a két oldalsó vonalizzó felfénylése felel meg. A kép kompozíciója az előtte álló megfigyelő által létrehozott hangoknak megfelelően alakul ki.